5-6-2018 - Tirsdagsklubben

Gå til indhold

5-6-2018

Kørte ture > 2015-20 > 2018 > Juni

Grundlovsdag og fars dag. Det kan da kun være en god dag når der tilsættes sol og sommer fra en skyfri blå himmel. Jow jow. 17 MC med 1 bagsæder var udhvilede og klar til nye oplevelser i Tirsdagsklubben.
De vejrmæssigt gode tirsdage skal udnyttes til at nå lidt længere væk fra mødestedet – samtidig med at der forsøges at finde endnu ikke kørte veje. Men det er efterhånden svært at finde asfalt som er uberørt af Tirsdagsklubben.
Turen bød på mødet med indtil flere maskiner som Frank mente vi kunne bruge som vaskehal. Men det var ikke alle helt enige i. Skønt Putzfrau endnu engang må i gang. For det støvede vist lidt de sidste meter inden aftenens mål blev nået: Sus og Bonnes Have. Et sted vi gerne besøger og hvor vi altid føler os velkomne. Is er desværre ikke en mulighed her, til gengæld er pølserne bestemt værd at sætte tænderne i sku vi hilse og sige fra experten Vagn.
Efter en god pause begav vi os hjemover igen. Men førerhunden var nysgerrig efter mere uberørt asfalt. Og da solen havde tændt det lange lys blev der zig-zagget tilbage til udgangspunktet hvor det kunne konstateres at denne aftens tal var 82%.
Vi ses


Klik på Globus

for at se hvordan
og hvor vi var

----->

Tilbage til indhold